Veronica Maggio & Miriam Bryant

Datum

Lördag 29 Juli 2023
}

Start

19:30

Plats

Slottsskogsvallen, Göteborg

Biljetterna säljs via Nortic.se och app VIP Monkey.

Köp biljetter

Köp biljetter

Om eventet

Veronica Maggio & Miriam Bryant

När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” åker duon nu ut på gemensam turné, som den 29 juli kommer till Göteborg.

Göteborg! Känner att vi aldrig gjort varandra besvikna?! Den 29 juli kommer jag OCH Miriam Bryant till Slottsgogsvallen och spelar både ihop och själva. Ska bli sååå kul! Tusen ess i rockärmen och minst tre grejer vi aldrig gjort förut på scen. Komsi! – Veronica Maggio

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Veronica Maggio vann dessutom priset för årets pop på Grammisgalan 2023!

“Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni”

Veronica & Miriam

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider! 

Entrén öppnar: kl 18:00

Konsertstart: kl ca 19:30

Sluttid: ca 22:30

Parkering och kommunikationer: Det finns flertalet parkeringar i anslutning till Slottsskogsvallen, men dessa är väldigt begränsade vid större evenemang, vi hänvisar alltid i första hand att ta sig med kollektivtrafiken i Göteborg. Parkeringsavgift betalas på plats via parkeringsapp Parkering Göteborg. Västtrafiks app för kollektivtrafiken i Göteborg heter To Go och laddas ner via Google play och App store. Närmsta hållplats är Botaniska Trädgården alt Marklandsgatan.

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser finns på parkeringsplatsen i anslutning till arenan, dessa är markerade, men är begränsade till antalet. Personer med funktionsvariation går in via anvisad sidoentré vid huvudläktare på Slottsskogsvallen. Tänk på att komma i god tid! En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Insläpp: Slottsskogsvallens stora entrén mot nya entréparken och Margretebergsgatan. OBS! Entré i motionsbyggnad endast för personal/arrangör, kommer att vara stängd för allmänheten.

Mat & Dryck: Evenemangsområdet kommer att ha ett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ, vegetariska alternativ mm. Observera att det ej är tillåtet ta med alkohol in på konsertområdet.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet, oavsett ålder! För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, du kan inte göra det på själva spelplatsen. Om du har e-biljett, tänk på att ha den tillgänglig i mobilen vid inpasseringen. Ett fåtal biljetter kommer att säljas i dörren innan konsertstart (om ej slutsålt).

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, glasflaskor, termosar, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Ok med PET-flaska utan kork.

Åldersgräns: 13 år, 18 årsgräns inne på serveringsområdet.

För dig med biljett: Vi har nöjet att bjuda in er till den officiella förfesten på Skanshof från kl. 16.00 vilket ligger en kort promenad till Slottskogsvallen där konserten äger rum. Efterfesten fortsätter på Yaki-Da, där du med biljett bjuds på inträdet fram till 23.30 vid uppvisande av konsertbiljett. Observera att åldersgränsen är 23 år.

Alla tillfällen med Veronica Maggio & Miriam Bryant