Nojet skugga

Benjamin Ingrosso – Better Days Tour!

I sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour! Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser. Som grädde på moset kommer stjärnskottet Alba August att hänga med som supportakt på turnén!

18

Juli

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Torsdag 18 juli 20.00, 2024

Benjamin Ingrosso

 

Sofiero Slott

Helsingborg

19

Juli

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Fredag 19 juli 20.00, 2024

Benjamin Ingrosso

 

Brottet

Halmstad

20

Juli

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Lördag 20 juli 20.00, 2024

Benjamin Ingrosso

 

Pinneviken

Lysekil

Se hela turnén på livenation.se

Benjamin Ingrosso

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra. Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken.

“När vi gjorde “Allt Det Vackra” turnén under sommaren 2023 så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om. Nu är det dags igen och jag o bandet är mer laddade än någonsin till att få 2024s turné till att både bli större och galnare på alla sätt och vis och att få göra det inför en publik så som jag fick ta del av under det gågna året får mig att önska att det redan var nästa sommar” – Benjamin Ingrosso

Med över 750 miljoner streams, en imponerande samling Guld- och Platina-certifierade singlar och tre fullängdsalbum som alla toppat listorna, har Benjamin Ingrosso etablerat sig som ett av musiksveriges största namn. Hans mångsidiga musikaliska uttryck, som visats upp i flera hyllade samarbeten, har jämförts med ikoniska artister som Bruno Mars och George Michael. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin vuxit att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

2024 blir ett stort år för Benjamin Ingrosso som utöver sin efterlängtade Better Days Tour planerar att släppa ny musik!