Nojet skugga

Jill and the Johnsons

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds​

Under två sommarkvällar kan du uppleva två av landets folkkäraste artister och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till oförglömliga och fantastiska spelningar på mysiga Murberget i Härnösand och Hägnan i Luleå. Två konserter på en och samma kväll!

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Lördag 27 Maj​ 19:30, 2024

Jill and the Johnsons och Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

Murberget

Härnösand

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Söndag 28 Juli​ 19:30, 2024

Jill and the Johnsons och Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

Hägnan, Luleå

Luleå

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren. I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.

Jill and the Johnsons

”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansvetsat band som efter fjolårets bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

 

Tider: Entré från – 18:00 Konsertstart – 19:00 ca 30 min paus mellan akterna. Alla tider är cirkatider.

Åldersgräns: 13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Information inför ditt besök Paraplyer, glasflaskor, parfymflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.