Nojet skugga

Vinn biljetter till Europe & Nestor på Slottsruinen i Borgholm 9 juli

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är kontaktade!

Nu kan du nu vara med och tävla om biljetter till Europes konsert på Borgholms Slottsruin den 9 juli i sommar! Med sig denna kväll har dom dessutom Nestor som support!

För att vara med och tävla fyller du i formuläret nedan. Vinnarna dras onsdagen den 5 juni och kontaktas via mail eller telefon.

10 biljetter lottas ut till 5 personer som vinner två biljetter var till Europes konsert på Slottsruinen i Borgholm den 9 juli.


  Nöjet Konsert

  Tomas Ledin

  Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar Tomas Ledin och hans vapendragare ner trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock för att ge sig ut på sommarturné med några av Sveriges mest älskade artister 2024!

  20

  Juli

  Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

  Lördag 20 Juli 2024

  Sommarrock på Karlsholme!

   

  Karlsholme, folkets park

  Mariestad

  24

  Juli

  Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

  Onsdag 24 Juli, 2024

  Kim Wilde (UK)

   

  Hotel Tylösand, Solgården

  Halmstad

  02

  Aug

  Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

  Fredag 2 Augusti, 2024

  Takida & Stiftelsen & Jay Smith

   

  Öja Krog

  Ystad

  Nöjet Konsert

  Nationalteaterns Rockorkester på hemmaplan!

  Linnéstaden, Majorna, Slottsskogen – mer Göteborg än så blir det knappast. Spelplatsen passar båda banden som ”hand i handske” och äntligen blir det en utomhuskonsert på den riktiga hemmaplanen.

  Det blir helt klart en favorit i repris när bandet som berört generation efter generation med sin kultförklarade rock återvänder till Göteborg i sommar. “Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Bängen trålar”, “Barn av vår tid”, är bara ett urval av de hits som detta legendariska band bjudit fansen på sedan starten 1978.

  Med sig på denna konsert har dom det klassiska rockbandet Sator som med ett fokus på starka låtar och en glödande liveshow gör kvällen till en riktig rockfest!