Nojet skugga

Vinn biljetter till Takida & Stiftelsen på Societetsparken i Varberg 3 augusti

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är kontaktad!

Med sångaren Robert Pettersson som gemensam nämnare gör Takida och Stiftelsen en exklusiv konsertkväll på Societetsparken i Varberg lördagen den 3 augusti! Efter förra årets gemensamma turné blir detta stopp ett kärt återseende och en unik chans att uppleva två av Sveriges största och mest framgångsrika band och alla deras hits under en fullspäckad kväll.

Special Guest denna kväll är americana- och countryinspirerade Jay Smith!

Nöjet Konsert

Rockfest i Götebog!

Nationalteaterns Rockorkester återvänder till Göteborg 31 augusti! Linnéstaden, Majorna, Slottsskogen – mer Göteborg än så blir det knappast. Spelplatsen passar båda banden som ”hand i handske” och äntligen blir det en utomhuskonsert på den riktiga hemmaplanen.

Det blir helt klart en favorit i repris när bandet som berört generation efter generation med sin kultförklarade rock återvänder till Göteborg i sommar. “Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Bängen trålar”, “Barn av vår tid”, är bara ett urval av de hits som detta legendariska band bjudit fansen på sedan starten 1978.

20

Juli

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Onsdag 20 Juli, 2024

Sommarrock på karlsholme!

 

Karlsholme, folkets park

Mariestad

24

Juli

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Onsdag 24 Juli, 2024

Kim Wilde (UK)

 

Hotel Tylösand, Solgården

Halmstad

02

Aug

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Fredag 2 Augusti, 2024

Tomas Ledin

 

Societetsparken

Varberg

Nöjet Konsert

Se Europe i sommar!

Europe återvänder till Sverige i sommar – 9 juli intar de för första gången Borgholms slottsruin på Öland. Som en extra krydda kommer NESTOR att agera support vid spelningen. Detta är en upplevelse du absolut inte vill missa!