Nojet skugga

Vinn konsertbiljetter!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är kontaktad!

Nu lottar Hallandstrafiken i samarbete med Nöjet Konsert ut 2 biljetter till en Tomas Ledins konsert i Societetsparken i Varberg!

Svensk sommar blir inte bättre än med Tomas Ledins tidlösa låtar. Sjung med till klassiker som “Sommaren är kort” och “En del av mitt hjärta” och känn värmen sprida sig. Gästartist denna kväll är ingen mindre än Niklas Strömstedt och han har dessutom med sig Little Jinder som support. Fyll i formuläret nedan för att ha chansen att vinna 2 biljetter!

Nöjet Konsert

Ta bussen till sommarens konserter

Att ta bussen till sommarens konserter är både enkelt och bekvämt. Glöm stressen med att hitta parkering och få dyra parkeringsböter. Ställ bilen hemma och ta bussen eller cykeln så blir det smidigare för alla.

Med Hallandstrafikens Sommarbiljett reser du med buss och tåg i alla åtta zoner från 15 juni till 15 augusti för endast 675 kronor!

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Onsdag 3 Juli, 2024

Calora

 

Hotel Tylösand, Solgården

Halmstad

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Lördag 13 Juli, 2024

Niklas Strömstedt

 

Hwitans Trädgård

Falkenberg

Lars Winnerbäck Konsert Lidköping

Onsdag 31 Juli, 2024

Danny Saucedo

 

Hotel Tylösand, Solgården

Halmstad

Nöjet Konsert

Nöjet Konsert!

Det kommer att det kommer att bli en sommar full av fantastiska konserter och musikupplevelser!  Tomas Ledin, Darin, Molly Sandén, Takida & Stiftelsen är bara några exempel. Se till att hålla koll på biljetter och datum så att du inte missar chansen att se dessa fantastiska artister live.