Sommarrock på karlsholme!

Datum

Lördag 20 Juli 2024
}

Start

17:00

Plats

Karlsholme, folkets park, Mariestad

Biljettleverantör: Nortic

Köp biljetter

Om eventet

Sommarrock på karlsholme!

Kvällen den 20 juli ställer sig två av landets mest populära tribute-akter på en och samma scen. A tribute to Dire Straits kommer hem för att spela på utomhusscenen i Karlsholme folkets Park tillsammans med sina vänner i Creedence Tribute. Med sig har de också Thin Lizzy Tribute som gör denna line up komplett.

På plats kommer lokala krögare att servera mat och dryck, området öppnar redan klockan 17.00 för den som vill äta en bit mat och få bra platser.

Info & tider

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet oavsett ålder. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, barnvagnar, glasflaskor, husdjur, mat eller dryck får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Åldersgräns: 18 år

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.