Nojet skugga

Creedence Tribute

Aktuellt med Creedence Tribute

Creedence Tribute är en nostalgichock så likt originalet att man…

Creedence Tribute är en nostalgichock så likt originalet att man tror det är Creedence Clearwater Revival med John Fogerty som står på scenen. Bandet har snabbt blivit betraktat som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence Clearwater Revival.

Svenska “Creedence Tribute” anses som ett av Europas bästa hyllningsband till CCR & John Fogerty och har i närmare 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler i både Sverige och ute i Europa. När Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en fartfylld kväll fylld av spelglädje och rock`n roll där publiken slungas tillbaka till tiden då det begav sig. I Showen har bandet valt ut ”Det bästa av det bästa” av Creedence Clearwater Revival & John Fogertys rockklassiker. Det utlovas en nostalgichock där CCR & John Fogerty fans får uppleva de odödliga hitsen kring ett av världens största band. Turnépremiär blir det den 15 mars 2024 och gästar 14 orter runt om i landet.

Creedence Tribute är så nära originalet det går att komma. Om man blundar är det svårt att avgöra om det är originalet Creedence Clearwater Revival som står på scenen. Deras liveversion av ”The Midnight Special” har visats över 31 miljoner gånger på YouTube.

Bland Creedence Clearwaters Revivals mest kända låtar kan nämnas: Proud Mary, Bad Moon Rising, Down On The Corner, Fortunate Son, Up Around The Bend, Have You Ever Seen the Rain?”, Who’ll Stop The Rain” m.fl.