Niklas Strömstedt

Datum

Lördag 13 Juli 2024
}

Start

19:30

Plats

Hwitans Trädgård, Falkenberg

Biljettleverantör: Vip Monkey.

Fåtal biljetter

Om eventet

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt till Falkenberg 13 juli!

En av vårt lands mest folkkära artister, Niklas Strömstedt har sedan mitten av 80-talet levererat oändligt många hits både till sig själv och till andra artister. Han har förutom sin solo karriär också medverkat i olika konstellationer så som medlem i gruppen Triad och inte minst som en del i trion GES, tillsammans med Anders Glenmark och Thomas ”Orup” Eriksson.

Med låtar som ”Om”, ”Sista morgonen” och ”Oslagbara!” är Niklas Strömstedt en stor del av vår svenska låtskatt.

Denna sommarkväll kan du uppleva denna popgigant i Hwitans mysiga trädgård i Falkenberg. Ackompanjerad av Marika Willstedt och Sara Niklasson så bjuder Niklas på låtar fyllda av minnen och nostalgi. Gör dig redo för en kväll med fantastisk musik och underhållning av finaste sort, lördagen den 13 juli.

Boka boende i samband med ditt konsertbesök på Grand Hotel Falkenberg eller Värdshuset Hwitan.

Info & tider

Tider
Alla tider är cirkatider!
Entrén öppnar: kl 18:00
Konsertstart: kl 19:30

Tillgänglighet
Personer med funktionsnedsättning går in via samma entré som övrig publik. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck
Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området. Har du bokat biljett till Niklas Strömstedt så passa på att boka Hwitans populära grillbuffé. Serveras från kl. 18:00. Pris grillbuffé 325:-/person (entrébiljett ingår ej). Boka ert bort på 0346-14450.

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök
Denna konsert klassificeras som en allmän sammankomst, detta innebär att det just nu finns ett förbud mot större väskor, och endast väskor med måtten max 40x40x20 cm är tillåtna. Kontroller av medhavda väskor inom godkända mått kommer att ske. På grund av hög säkerhetsnivå kan inpassering ta tid. För smidigast entré, kom i god tid, lämna väskan hemma och var beredd på att du kan bli visiterad. Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, flaskor, stolar, mat eller dryck in på våra evenemang. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten!

Åldersgräns
13 år. Ej ok för yngre pga myndigheternas krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Onumrerad sittplats.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Niklas Strömstedt