Niklas Strömstedt

Datum

Lördag 13 Juli
}

Start

19:30

Plats

Hwitans Trädgård, Falkenberg

Biljetterna säljs tryggt och säkert via app Vip Monkey.

Köp biljetter

Om eventet

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt till Falkenberg 13 juli!

En av vårt lands mest folkkära artister, Niklas Strömstedt har sedan mitten av 80-talet levererat oändligt många hits både till sig själv och till andra artister. Han har förutom sin solo karriär också medverkat i olika konstellationer så som medlem i gruppen Triad och inte minst som en del i trion GES, tillsammans med Anders Glenmark och Thomas ”Orup” Eriksson.

Med låtar som ”Om”, ”Sista morgonen” och ”Oslagbara!” är Niklas Strömstedt en stor del av vår svenska låtskatt.

Denna sommarkväll kan du uppleva denna popgigant i Hwitans mysiga trädgård i Falkenberg. Ackompanjerad av Marika Willstedt och Sara Niklasson så bjuder Niklas på låtar fyllda av minnen och nostalgi. Gör dig redo för en kväll med fantastisk musik och underhållning av finaste sort, lördagen den 13 juli.

Boka boende i samband med ditt konsertbesök på Grand Hotel Falkenberg eller Värdshuset Hwitan.

Info & tider

Tider Alla tider är cirkatider! Entrén öppnar: kl 18:00 Konsertstart: kl 19:30

Tillgänglighet Personer med funktionsnedsättning går in via samma entré som övrig publik. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns 13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Onumrerad sittplats.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Niklas Strömstedt