Carola

lördag 13 juli 2024 - Stenungsbaden

Carola

Artist

Datum

Lördag 13 Juli 2024
}

Start

18:00

Plats

Stenungsbaden, Stenungsund

Biljetterna släpps tisdag 20/2 kl 10:00

Köp biljetter

Om eventet

Carola

En av Sveriges största artister till Stenungsbaden 13 juli!

Förra året firade hon 40 år sedan det stora genomslaget för hela svenska folket, hon gjorde en storartad turné med ”4 faces” och sålde slut Avicii arena på mindre än 48 timmar. Vi kan nu med stolthet presentera ”the one and only” CAROLA på Stenungsbadens fantastiska scen den 13 juli! Räkna med en fartfylld show och makalös energi när denna pop- & schlagergudinna äntrar scenen med sitt fenomenala band och kraftfulla röst i sommar!

 

Carola

1983 fick hon ett monumentalt genombrott med ”Främling” när vann hon med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell och har en självklar plats i rampljuset, känd för sin fantastiska röst, karismatiska scenframträdanden och en bred repertoar som sträcker sig från pop till gospel.

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Hon har representerat Sverige i Eurovision Song Contest vid totalt tre tillfällen, bland annat 1991 då hon vann hela tävlingen med ”Fångad av en stormvind”. Hennes musik har berört hjärtan över hela nationen med hits som ”Evighet” samt ”Mitt i ett äventyr” och har även hittat en ny publik de senaste åren när hon samarbetat med både Benjamin Ingrosso och Zara Larsson. Carola fortsätter att trollbinda sin publik med sin kraftfulla röst både genom nya musiksläpp 2024 och flera unika konserter.

Info & tider

Parkering och kommunikationer: Hotellets parkering är reserverad för boende gäster. För icke boende gäster hänvisar vi till närliggande parkeringar, Stenungsunds Torg (EasyPark), Nösnäs Arenan eller pendelparkeringen. Vi uppmanar er till att åka kollektivt då bussar går till hållplats Nösnäs, Solgården eller Stenungsön. Närmaste busshållplats är “Stenungsön”, ligger precis utanför hotellet.

Båtplats: Det finns ett begränsat antal båtplatser och de måste förbokas. Boka plats genom att maila: bokning@aquaevent.se. Uppge namn på skeppare och båt, mobilnummer, modell, längd och bredd samt antal personer på båten. Observera att samtliga på båten skall ha konsertbiljett. Hamnavgift 500 kr/båt.

Tillgänglighet: Det finns handikappsparkering vid hotellet. Personer med funktionsnedsättning kommer in via receptionen och hotellets hissar. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser som är reserverade för de som köpt rullstolsbiljett (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på konsertområdet. Restaurang Kookaburra har enklare meny & dryckesförsäljning. Man får ej ta med mat/dryck in på konsertområdet!

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns: 18 år, ok 13 år med målsman! Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Konsertområdet & Restaurang är kontantfritt!

Nattklubb: Entré 250:- inkl. garderob. Öppet till kl 02.00. Åldersgräns 21 år.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Carola