Juli

28/7
Carola
Halmstad, Tylösand – SolgårdenLäs mer
Köp biljett
Datum:2019-07-28
Plats:Halmstad, Tylösand – Solgården
Insläpp:18.00
Konsertstart:20.00
Förköpsställe:Ticketmaster.se

Biljetter: Ticketmaster.se 077-170 70 70, VIP Monkey samt Halmstad Turistbyrå

Lite saker att tänka på:

  • Grindarna öppnar 18.00
  • Vi har försäljning av öl och vin etc samt god mat.
  • OBS! Kontantfritt. finns ej möjlighet att ta ut pengar på plats.
  • RÖKFRI konsert!
  • Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
  • Ej heller egen mat och dryck.
  • Åldersgränsen är 18 år (13-17 år i målsmans sällskap).

Aktuellt

Carola ger akustiska hitskonserter i sommar

Så har ni aldrig sett Carola!

Medan många artister i Sverige just nu gör storslagna shower gör Carola tvärtom och något hon aldrig gjort förut, en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen. I sommar ger hon sig ut på vägarna med turnén ”Naket – en akustisk hitskonsert”.

Idén föddes för något år sedan och nu vill Carola inte sitta still hemma i slottsparken och vänta tills det blir jul igen. ’Jag sjunger alldeles för lite har jag insett’ säger Carola. ’Och varför hålla tillbaks på mina största hits när man kan göra dem på det mest naturliga sätt som håller allra bäst; med gitarr och sång. 

Naket – helt enkelt.

Helst på en naturscen önskar Carola, med bara vinden och himlen i bakgrunden och publiken sittandes i gröngräset med filt och picknick-korg. Ett format hon inte gjort tidigare med sina stora hits men som publiken länge har önskat. Att få vara mer basic och låta sången och melodierna få beröra på ett genuint sätt. Med en nya arrangemang i ett musikaliskt hantverk har aldrig givits utrymme för. Nu vågar Carola ge låtarna den klädnaden. ’Det är så jag själv tycker bäst om att gå på konsert en sommarkväll’ säger hon. ’Det ska bli så skönt att bara få luta sig mot tonerna och känslan som uppstår på varje unik konsert. Min publik vet hur de ska dra ut det bästa ur mig och att jag har så mycket mer kvar att ge. ´

Att säga att hon är en av våra mest folkkära artister räcker inte. Sedan Carola slog igenom med Främling 1983 har hon varit landets starkast lysande stjärna. Carolas karriär spänner över flera genrer och över mer än 35 år. Hennes röst och person är lika gnistrande självklara i poppiga schlagersammanhang som på musikalscener och i hennes omtyckta julshower. 2015 blev hon invald i Swedish Music Hall of Fame, hon har förärats H.M. Konungens medalj och fått Ulla Billquist-stipendiet. Och för sitt livs första musikalroll, som Maria i Sound of Music, tilldelades hon Guldmasken 1996.