Molly Sandén

Artist

Datum

Onsdag 17 Juli 2024
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljettleverantör: Vip Monkey.

Köp biljetter

Om eventet

Molly Sandén

Molly Sandén återvänder till Tylösand!

Med över 900 miljoner streams på Spotify, 5 studioalbum, mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser i ryggen är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Med sin tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste hon 2022 sin roll som en av landets främsta popstjärnor.

Den 17 juli är Molly Sandén äntligen tillbaka på Hotel Tylösand i Halmstad!

Vi är oerhört glada över att få välkomna Molly Sandén till Halmstad i sommar. 2022 gjorde hon en oförglömlig kväll på Hotel Tylösand och nu kan vi återigen få njuta av hennes fantastiska låtskatt och scennärvaro på Solgårdens scen! – Patrik Svensson

Med en praktfull popshow och låtar som ”Rosa himmel”, ”Dom ska veta” och ”Det bästa kanske inte hänt än” kommer hon sätta guldkant på sommaren. För på livescenen exploderar de känsloladdade låtarna, och tryckvågorna i bröstkorgen stannar länge.

2022 såldes biljetterna snabbt slut, säkra dina biljetter till sommarens konsert idag!

Info & tider

Parkering och kommunikationer: Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök: På grund av hög säkerhetsnivå kan inpassering ta tid. För smidigast entré, kom i god tid, lämna väskan hemma och var beredd på att du kan bli visiterad. Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, flaskor, stolar, mat eller dryck in på våra evenemang. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten! Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

Läs mer om Hotell Tylösands policy för ordning och säkerhet här!

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Molly Sandén