Molly Sanden

Juli

15/7
Molly Sanden
Borgholm, SlottsruinLäs mer
Köp biljett
Datum:2022-07-15
Plats:Borgholm, Slottsruin
Insläpp:18:00
Konsertstart:19:30
Förköpsställe:Ticketmaster.se

Molly Sandén , en av Sveriges klart mest populära artister, åker på en stor arenaturné våren -22 över hela landet. Det är därför extra roligt att hon lyckats klämma in en exklusiv spelning i Borgholm.

Molly Sandéns tredje rosade album på svenska, DOM SKA VETA, släpptes våren 2021 tillsammans med eget magasin i samma titel. Radioettan ”Nån annan nu” som hittills streamat dubbel platina, fått två rockbjörnen-priser (Årets Kvinnliga Artist och Årets Fans), Årets Hederspristagare på NK Galan och en Oscarsuccé med hyllningar världen över.  Molly Sandén är en av landets absolut största artister och senaste ”Vi ska aldrig gå hem” kom precis när Sverige i höstas öppnade upp.


20/7
Molly Sanden
Halmstad, Tylösand – SolgårdenLäs mer
Köp biljett
Datum:2022-07-20
Plats:Halmstad, Tylösand – Solgården
Insläpp:19:00
Konsertstart:21:00
Förköpsställe:Ticketmaster

Molly Sandén , en av Sveriges klart mest populära artister, åker på en stor arenaturne´ våren -22 över hela landet.
Med anledning av succén och publiktrycket som var på Halmstad Arena är det mycket glädjande att vi lyckats få den hårt bokade Molly Sandén till ännu en konsert i Halmstad. En konsert på den fantastiska sommar-arenan no.1 – Tylösand. Begränsat antal biljetter !

Molly Sandéns tredje rosade album på svenska, DOM SKA VETA, släpptes våren 2021 tillsammans med eget magasin i samma titel. Radioettan ”Nån annan nu” som hittills streamat dubbel platina, fått två rockbjörnen-priser (Årets Kvinnliga Artist och Årets Fans), Årets Hederspristagare på NK Galan och en Oscarsuccé med hyllningar världen över. Molly Sandén är en av landets absolut största artister och senaste ”Vi ska aldrig gå hem” kom precis när Sverige i höstas öppnade upp.

Biografi

Sommaren med Molly Sandén

Molly Sandén har väntat hela livet på det här. Att möta en euforisk publik på de stora svenska scenerna – och det märks.

Under vårens tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste hon sin roll som en av landets främsta popstjärnor. 

Snart ger hon sig ut på en ny storslagen resa. Sommarturnén inleds den 3 juni och gör totalt 20 stopp i Sverige och en avstickare till Finland och Norge. 

Med sina tre soloalbum i ryggen, och en praktfull popshow, kommer hon sätta guldkant på sommaren. För på livescenen exploderar de känsloladdade låtarna, och tryckvågorna i bröstkorgen stannar länge. 

 

15 Juli – Borgholms Slottsruin, Borgholm

20 Juli – Solgården Tylösand, Halmstad

 

Sagt om DOM SKA VETA ARENA TOUR: 

 ”Molly är en mänsklig popstjärna mitt i nuet” – Aftonbladet ++++ 

 ”Molly Sandén visade varför hon är Sveriges största artist” – Hallandsposten 

 ”Molly Sandén har en av Sveriges bästa röster” – DN