Carola

onsdag 3 juli 2024 - Hotel Tylösand, Solgården

Carola

Artist

Datum

Onsdag 3 Juli 2024
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljettleverantör: Vip Monkey.

Köp biljetter

Om eventet

Carola

En av Sveriges största artister till Hotel Tylösand 3 juli!

Förra året firade hon 40 år sedan det stora genomslaget för hela svenska folket, hon gjorde en storartad turné med ”4 faces” och sålde slut Avicii arena på mindre än 48 timmar. Vi kan nu med stolthet presentera ”the one and only” CAROLA på Solgårdens fantastiska scen den 3 juli! Räkna med en fartfylld show och makalös energi när denna pop- & schlagergudinna äntrar scenen med sitt fenomenala band och kraftfulla röst i sommar!

 

Carola

1983 fick hon ett monumentalt genombrott med ”Främling” när vann hon med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell och har en självklar plats i rampljuset, känd för sin fantastiska röst, karismatiska scenframträdanden och en bred repertoar som sträcker sig från pop till gospel.

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Hon har representerat Sverige i Eurovision Song Contest vid totalt tre tillfällen, bland annat 1991 då hon vann hela tävlingen med ”Fångad av en stormvind”. Hennes musik har berört hjärtan över hela nationen med hits som ”Evighet” samt ”Mitt i ett äventyr” och har även hittat en ny publik de senaste åren när hon samarbetat med både Benjamin Ingrosso och Zara Larsson. Carola fortsätter att trollbinda sin publik med sin kraftfulla röst både genom nya musiksläpp 2024 och flera unika konserter.

Info & tider

Tider
Alla tider är cirkatider!
Entrén öppnar: kl 19:00
Konsertstart: kl 21:00

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök
OBS! Konserterna på Hotel Tylösand klassificeras som allmänna sammankomster. Detta innebär att det just nu finns ett förbud mot större väskor, och endast väskor med måtten max 40x40x20 cm är tillåtna. Kontroller av medhavda väskor inom godkända mått kommer att ske. På grund av hög säkerhetsnivå kan inpassering ta tid. För smidigast entré, kom i god tid, lämna väskan hemma och var beredd på att du kan bli visiterad. Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, flaskor, stolar, mat eller dryck in på våra evenemang. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten! Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

Åldersgräns
18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Mat & Dryck
Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Parkering och kommunikationer
Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet
Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Läs mer om Hotell Tylösands policy för ordning och säkerhet här!

Konsertområdet är kontantfritt!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Mer info finner du i vår FAQ.

Alla tillfällen med Carola