En standupshow

Johan Glans En Standupshow sommarturne 2023

Artist

Datum

Söndag 16 Juli 2023
}

Start

20:00

Plats

Societetsparken, Varberg

Slutsålt

Om eventet

En standupshow

Johan Glans på stor sommarturné 2023!

I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen – för första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener.

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

— Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna, säger Johan Glans.

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder – turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero i Helsingborg.

Info & tider

Tider: Längd: ca 90 min, ingen paus.

Insläpp: 1 h innan showstart.

Åldersgräns: 7 år, Föreställningen rekommenderas från 12 år. Inga barnvagnar är tillåtna.

Handikapplatser: Köps via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-70 77 77. En ledsagare går med gratis på samma biljett. Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad hcp-plats.

Tillgänglighet: Personer med funktions-nedsättning går in via huvudentrén och behöver ej stå i kö. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser som är reserverade för de som köpt rullstolsbiljett. En ledsagare går med gratis, står på rullstolsbiljett.

Parkering och kommunikationer: Parkeringsplatser finns i området i närheten av konsertområdet.

Mat & Dryck: Du får ej ta med mat eller dryck/alkohol in. Det kommer att finnas försäljning av mat och dryck på konsertområdet (även vegetariskt alternativ). Tillträde till restaurangområde i mån av plats.

Information inför ditt besök: Paraplyer, stolar, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Konsertområdet & Restaurang är kontantfritt!

Alla tillfällen med Johan Glans