Jonas Eriksson – Korthuset Live

Datum

Onsdag 8 Maj 2024
}

Start

19:30

Plats

Södra Berget, Sundsvall

Fåtal biljetter

Om eventet

Jonas Eriksson – Korthuset Live

Jonas Eriksson är utan tvekan en av Sveriges mest meriterande fotbollsdomare genom tiderna. Han var under 18 år en av Fifas absoluta toppdomare och har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League som Allsvenskan vid 340 tillfällen. Genom ”KORTHUSET LIVE” får han får prata om sin bok, ”Korthuset” – live, framför och med publiken – om fotboll, om allt han inte skrev och åskådliggöra aldrig tidigare visat, exklusivt material, filmer och videoklipp ifrån de mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

Jonas hälsar:
”Hösten 2023 var helt magisk. Att träffa publiken runt om i Sverige, märka av det enorma intresset för fotboll, för min historia och publikens vilja att följa med bakom kulisserna mer detaljerad och ingående än någonsin tidigare var en svårslagen upplevelse.”

”Att fortsätta KORTHUSET LIVE under våren 2024 krävde inte mycket betänketid, det var – som på planen – ett blixtsnabbt beslut att säga ja!”

”Nu ser jag verkligen fram emot att träffa publiken igen under våren runt om i Sverige. Tillsammans med mina gäster, som jag kommer att presentera löpande, kommer det att bjudas på en helt unik kväll för de som gillar fotboll och vill uppleva det på ett nytt sätt.”

Vid ”Korthuset LIVE” får publiken följa med bakom kulisserna, närmare världsstjärnorna och avslöjandena om spelet i världsfotbollens finrum mer än någonsin tidigare. Bland gästerna under turnén hittas välkända fotbollsprofiler som Jonas antingen har visat ut, borde ha visat ut eller som aldrig sett det röda kortet.

Ingen åldersgräns.
Insläpp 19:00
Showstart 19:30
Längd: 2h och 45 minuter inkl. paus.

Alla tillfällen med Jonas Eriksson