Sommarturnén 2023

Artist

Datum

Fredag 28 Juli 2023
}

Start

19:30

Plats

Sofiero Slott, Helsingborg

Köp biljetter

Om eventet

Sommarturnén 2023

Laleh på sommarturné 2023 – hennes största någonsin!

Det var länge sedan Laleh var ute på vägarna. För fyra år sen planerades turnén att äga rum men ställdes in på grund av pandemin, men nu är det alltså äntligen dags!

Turnépremiären sker på fantastiska Sofiero Slott i Helsingborg den 28 juli och avslutas i barndomsstaden Göteborg på Ullevi där hon i somras gjorde en exklusiv hyllad spelning. I sommar kommer hon också att spela i Stockholm, där hon blir den första svenska kvinnliga artist som genomför en egen konsert på Tele2 arena.

Laleh är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, med moderna klassiker som “Goliat”, “En stund på jorden”, “Bara få va mig själv”, “Some die young”, “Live tomorrow”, “Det kommer bli bra”, “Vårens första dag” och “Vinterland” har hon varit med och format vårt musiklandskap de senaste 17 åren.

– Jag och hela min turnéfamilj, crew och band, har alla längtat efter publiken och vägarna, vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra!

I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet Vatten med låtar som “Minnet av ett hav”, “Socker och vatten” och “Leopard” som spelats flitigt hos Sveriges Radio sen dess. Albumets första singel “Det kommer bli bra” är redan trefaldigt belönad platina. Just nu är hon aktuell med nya singeln “Vi är på riktigt” som släpptes 30 september, en duett med Darin. Med avstamp på Ullevi i somras, där han gästade Laleh på låten “Bara få va mig själv”, tog de steget till att tillsammans skriva och släppa nya låten. Den som handlar om framtidstro och om att komma ihåg vad som är på riktigt i en värld där så mycket känns som på låtsas.

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entréerna öppnar kl 18:00

Konsertstart: kl 19:30

Konsert slut ca 22:30

Parkering och kommunikationer: Det finns flertalet parkeringar i anslutning till Sofiero. Parkeringsavgift betalas på plats via parkeringsappar. Tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser finns på parkeringsplatsen närmst Sofieros huvudentré. Skånetrafiken tillsätter extra bussar i samband med konserterna.

Tillgänglighet: Personer med funktions-nedsättning går in genom samma entré som övrig publik. Det kommer att finnas ett område för rullstolsplatserna. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

Mat & Dryck: Picknickkorg är tillåten i bakre delen av konsertområdet! Tänk på att glasflaskor, metallburkar, metallbestick och termosar ej är tillåtna på konsertområdet. Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, tänk på att du inte kan göra det på själva spelplatsen. Biljetter kommer att säljas i dörren innan konsertstart (Om ej slutsålt). Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök: Stolar kommer finnas för uthyrning på plats! Ingen förbokning, 60:- per stol. Paraplyer, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, metallbestick, termos eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Ok med filt! Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att du och dina saker blir genomsökta.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns – inga barnvagnar får dock tas med på området!

Alla tillfällen med Laleh