Kim Wilde (UK) | European Tour 2024

Artist

Datum

Onsdag 24 Juli 2024
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljetterna säljs tryggt och säkert via app Vip Monkey.

Köp biljetter

Om eventet

Kim Wilde (UK) | European Tour 2024

IKONEN KIM WILDE EXKLUSIVT TILL TYLÖSAND I HALMSTAD 24 JULI!

Kim Wilde slog igenom på 80-talet med klassikern “Kids In America”. En fullkomlig hit som ledde över 30 miljoner sålda skivor och 14 album. Kim Wilde står för några av 80- & 90-talets mest minnesvärda hits och i sommar kan vi med glädje presentera Kim Wilde på Solgården, Hotel Tylösand i Halmstad, onsdagen den 24 juli.

Kim Wilde dominerade hitlistorna på 80-talet med låtar som Chequered love, Water on glass och den största singeln av dom alla Kids in America. Hon har turnerat med några av världens största artister som Michael Jackson och David Bowie och släppt över 14 album. Kim har dessutom hyllats stort i musikvärlden och vunnit otaliga utmärkelser, bland annat svenska Rockbjörnen för Bästa kvinnliga sångerska och prestigefyllda Brit Awards, British Female Solo Artist. Kim Wilde har turnera jorden runt inför slutsålda arenor. Sist hon spelade i Sverige var år 2022 och då såldes biljetterna slut direkt.

Det kommer att bli en unik nostalgitripp tillbaka till 80-talet med såväl nya som gamla hits. Räkna med högtryck, en hitkavalkad och ”wilde atmosphere” när Kim äntrar Solgårdens scen på Hotel Tylösand i Halmstad den 24 juli.

Info & tider

Parkering och kommunikationer: Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök: På grund av hög säkerhetsnivå kan inpassering ta tid. För smidigast entré, kom i god tid, lämna väskan hemma och var beredd på att du kan bli visiterad. Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, flaskor, stolar, mat eller dryck in på våra evenemang. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten! Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

Läs mer om Hotell Tylösands policy för ordning och säkerhet här!

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

 

Alla tillfällen med Kim Wilde