En kväll – 2 Konserter

Datum

Söndag 28 Juli 2024
}

Start

19:00

Plats

Hägnan, Luleå

Biljettleverantör: Nortic

Köp biljetter

Om eventet

En kväll – 2 Konserter

En kväll – 2 Konserter med Jill and the Johnsons och Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds!

Denna sommarkväll kan du uppleva två av landets folkkäraste artister och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till en oförglömlig och fantastisk spelning på mysiga Hägnan i Luleå!

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds
Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren. I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.

Jill and the Johnsons
”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansvetsat band som efter fjolårets bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

Info & tider

Hägnan Hägnan är ett fantastiskt friluftsmuseum med ett 50-tal historiska byggnader och ligger i Gammelstad (med på Unescos lista över världsarv!) i utkanten av Luleå. Denna sommarkväll kommer du att få njuta av en konsertkväll medan du befinner dig i en mysig miljö bland historiska byggnader. Scenen byggs upp vid en gräsyta så ta med dig en picknickfilt eller campingstol för att avnjuta denna konsertkväll på bästa sätt.

Tider Alla tider är cirkatider. Entré från – 18:00 Konsertstart – 19:00 ca 30 min paus mellan akterna.

Parkering och kommunikationer Det går bra att åka kollektivtrafik men behöver du ta bilen finns ett begränsat antal parkeringsplatser i anslutning till området.

Tillgänglighet Personer med funktionsnedsättning går in via samma entré som övrig publik. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck Det kommer att finnas enklare mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök Paraplyer, glasflaskor, parfymflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns

13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Jill Johnson & Magnus Carlson