Danny Saucedo

Artist

Datum

Onsdag 31 Juli 2024
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljetterna säljs tryggt och säkert via app Vip Monkey.

Köp biljetter

Om eventet

Danny Saucedo

Danny har de senaste åren tokhyllats för sina shower och scenframträdanden både live och i TV-rutan. Med 140.000 sålda biljetter till showen ”NU” som hade sin urpremiär på anrika Hamburger Börs i Stockholm våren 2017 och därefter gick en hel säsong på The Theatre i Göteborg befäste Danny sin roll som en fullblodsentertainer. Framgången blev ett faktum 2019 med den extra ordinära popshowen ”The Run(A)way Show” med över 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm och på Gothia i Göteborg. 2022 åkte showen ut på en tokhyllad arenaturné över hela Sverige som avslutades i en fullsatt Malmö Arena.

Med fem fullängdsalbum och en rad hit-singlar, såsom ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig” och ”Snacket på stan” för att nämna några har Danny en repertoar fylld av egna hits och hyllade ”Så mycket bättre”-tolkningar.

Danny har medverkat i Melodifestivalen fyra gånger och valdes även in i ”Hall of Fame” för sina fyra fantastiska tävlingsbidrag genom åren, däribland låtarna ”In the Club” (2011) och ”Amazing” (2012). Våren 2024 gör Danny återigen ett intåg i Melodifestivalens bubbla med bidraget ”Happy That You Found Me”.

Danny gör endast ett fåtal spelningar i sommar och den 31 juli kan Nöjet Konsert stolt presentera Danny Saucedo, första gången på Hotel Tylösand i Halmstad!

Info & tider

Parkering och kommunikationer Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Mat & Dryck Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Alla biljetter säljs via app Vip Monkey. Förbered dig genom att ta fram din QR-kod så att den finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök På grund av hög säkerhetsnivå kan inpassering ta tid. För smidigast entré, kom i god tid, lämna väskan hemma och var beredd på att du kan bli visiterad. Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, flaskor, stolar, mat eller dryck in på våra evenemang. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten! Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

Läs mer om Hotell Tylösands policy för ordning och säkerhet här!

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns 18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Danny Saucedo