Bolaget – Luleå

Artist

Datum

Fredag 9 Augusti
}

Start

18:00

Plats

Södra Hamnplan, Luleå

Köp biljetter

Om eventet

Bolaget – Luleå

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm.

Med över 200M streams samlade under tre korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 69M streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (40M streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet–bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och Brännbollsyran i Umeå.

Sommar 2024 är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Som vanligt utlovas en upplevelse som sent kommer att glömmas.

Insläpp 18:00

Åldersgräns: 13 år, (18 år inne i serveringsområdet). Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Alla tillfällen med Bolaget