Better Days Tour

Datum

Torsdag 18 Juli 2024
}

Start

20:00

Plats

Sofiero Slott, Helsingborg

Biljettleverantör: Ticketmaster

Slutsålt

Om eventet

Better Days Tour

Benjamin Ingrosso tillbaka med stor Sverigeturné 2024!

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra. Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken. Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024! Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

“När vi gjorde “Allt Det Vackra” turnén under sommaren 2023 så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om. Nu är det dags igen och jag o bandet är mer laddade än någonsin till att få 2024s turné till att både bli större och galnare på alla sätt och vis och att få göra det inför en publik så som jag fick ta del av under det gågna året får mig att önska att det redan var nästa sommar” – Benjamin Ingrosso

Med över 750 miljoner streams, en imponerande samling Guld- och Platina-certifierade singlar och tre fullängdsalbum som alla toppat listorna, har Benjamin Ingrosso etablerat sig som ett av musiksveriges största namn. Hans mångsidiga musikaliska uttryck, som visats upp i flera hyllade samarbeten, har jämförts med ikoniska artister som Bruno Mars och George Michael. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin vuxit att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

2024 blir ett stort år för Benjamin Ingrosso som utöver sin efterlängtade Better Days Tour planerar att släppa ny musik!

Med sig har han stjärnskottet Alba August som support!

“Ingrosso besitter en stjärnglans som branschen inte är direkt bortskämd med” – Aftonbladet

“Benjamin Ingrosso lyckas under hela spelningen förmedla kärlek, omtanke och glädje på ett fullständigt genuint vis.” – Göteborgs Posten

“Jag tror inte att det finns någon annan artist i Sverige som är lika omtyckt och beundrad av en så bred publik som Benjamin Ingrosso är idag.” – QX

“Benjamin Ingrosso står inte på scenen — han äger den” – Norran

“Benjamin Ingrosso sjunger, dansar, håller publiken i ett fast grepp och lämnar ingen i sticket. Allt, precis allt, är maxat på konserten” – Jönköpings Posten

Info & tider

VÄSKFÖRBUD
Med anledning av Polismyndighetens beslut råder totalt väskförbud på konserten. Det betyder att inga väskor kommer att tillåtas, inklusive små väskor, tygväskor, magväskor, plastpåsar etc. Detta gäller även medhavda picknickkorgar eller annan typ av förvaring. Det är inte tillåtet att bära med sig cykelbatterier, mat och dryck i handen eller filt under armen in på konsertområdet.

Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg och för personer med barn som har behov av skötväska. Observera att väskan kommer att kontrolleras av behörig personal vid inpassering.

Lämna väskan hemma innan du tar dig till konserten.

HÅLLTIDER
18.00 Insläpp (glöm inte att ladda ner biljetten i Ticketmaster-appen innan du anländer till konserten)
20.00 Start
23.00 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

BILJETTER/BILJETTKASSA
Köpta biljetter finns sparade på ditt konto på www.ticketmaster.se och i Ticketmasters App. Biljetterna har även skickats till din e-post samma dag som de köptes.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna scanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att i god tid logga in på ditt konto för att ladda ned biljetterna till din mobiltelefon – gärna 24 timmar innan evenemanget börjar (om alla gör det på plats i entrén blir nätet lätt överbelastat och det kan då ta tid att få fram biljetterna).
Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, det måste vara själva biljetterna, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticketmaster på 077-170 70 70. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, alla biljetter säljs via Ticketmaster.se.

Se upp för dyra andrahands-sidor! Vi kan inte garantera giltigheten på biljetter som köps i andra hand.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer av stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Se till att ha dina/era biljetter framme, uppe i mobilen innan ni kommer fram till visiteringen. Då kommer ni in snabbare. Tack på förhand!

ÅLDERSGRÄNS
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år)

Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund avsäkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.

RULLSTOLSBILJETTER
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt specifik HCP-biljett.

PARKERING OCH KOMMUNIKATIONER
Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

RÖKFÖRBUD
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området. Utgång =hemgång.

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Arrangör: Live Nation

Lokal arrangör: Nöjet Konsert

Alla tillfällen med Benjamin Ingrosso