Allt det vackra – Sommarturné

Benjamin Ingrosso Tylösand Halmstad

Datum

Onsdag 2 Augusti 2023
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljetterna säljs via Nortic.se och app VIP Monkey.

Slutsålt

Slutsålt

Om eventet

Allt det vackra – Sommarturné

BENJAMIN INGROSSO PÅ STOR SOMMARTURNÉ 

Under sommaren 2022 fick vi på ett slutsålt Lollapalooza en försmak av den explosivitet och hitkavalkad som Benjamin och hans sju manna-band kommer rulla ut med i sommar. En show där musiken kommer att tala sitt tydliga språk. Senast vi såg Benjamin live var på de hyllade konserterna med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus, vilka också visades på TV4 under mellandagarna.

Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen, toppat album- och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

Info & tider

Tider:

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 19:00.

Konsertstart: kl 21:00.

Parkering och kommunikationer: Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas försäljning av hamburgare, vegetariska hamburgare samt dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, tänk på att du inte kan göra det på själva spelplatsen. Inga biljetter säljs på plats.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkamera, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman!. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

Alla tillfällen med Benjamin Ingrosso