Mer av mig tour

Theoz artist 2 230820

Artist

Datum

Söndag 20 Augusti 2023
}

Start

14:00

Plats

Trädgårns utescen, Göteborg

Slutsålt

Om eventet

Mer av mig tour

Melodifestivalaktuella Theoz till Trädgår´n i Göteborg!

Theoz tävlade i Melodifestivalen i år med “Mer av dig” och slutade på en femte plats i finalen. På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på Iconfest.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz även hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Info & tider

Tider:

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 13:00

Konsertstart: kl 14:00

Konsertslut: kl 15:00

Parkering och kommunikationer: Parkering finns närmast Heden, ca 10 minuters gångväg ifrån Trädgår ́n. Åker man kollektivtrafik är det hållplatserna centralen, Heden, Avenyn och Kungsportsplatsen.

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via entrén Nya Allén 11, och behöver ej stå i kö.Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Insläpp: Insläpp kommer att ske via Trädgår ́ns stora entré på Nya Allén 11.

Mat & Dryck: Det kommer att serveras enklare mat i forma av pizzaslice från Pizzabaren samt snacks & dryck i barerna.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, barnvagnar, glasflaskor, husdjur mat eller dryck får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Åldersgräns: 3 år.

Endast ståplatser.

 

Alla tillfällen med Theoz