Orup

onsdag 10 juli 2024 - S:t Nicolai Ruin

Orup

Artist

Datum

Onsdag 10 Juli 2024
}

Start

19:30

Plats

S:t Nicolai Ruin, Visby

Biljettleverantör: Nortic

Slutsålt

Om eventet

Orup

Efter sin fantastiska succé på Rival i Stockholm, gör nu ORUP ett fåtal intima spelningar i sommar. En av dom blir i Visby på S:t Nicolai ruins magiska scen den 10 juli, en spelplats som rosats för sin stämningsfulla och unika miljö.

Popfenomenet Orup kastar sig in i det okända genom att stå helt ensam på scen. Så räkna med en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, piano och låtskatt, samt en och annan anekdot. Välkomna till Orup i Visby.

Börja kvällen med en middag på Frimis krog, som matgäst har du egen Entré till konserten. www.frimisvisby.se tel 0498-210360.
För att boka hotellpaket kontakta Clarion Hotel Wisby på cl.wisby@strawberry.se

Info & tider

Tider
Alla tider är cirkatider!
Insläpp: 18:00
Konsertstart: 19:30

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Sittplats – Det är onumrerade platser med 4 personer på varje bänk.
Ståplats – Ståplatserna finner ni bakom- & vid sidan av bänkarna.

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp, genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns: 13 år. Ej ok för yngre pga myndigheternas krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området. Börja kvällen med en middag på Frimis krog, boka bord på www.frimisvisby.se eller telefon 0498-210360.

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in genom samma entré som övrig publik. Det kommer att finnas ett område för rullstolsplatserna. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma HCP-biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Orup