Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester Wilmer x turne

Datum

Lördag 22 Juli
}

Start

20:00

Plats

Öja Krog, Ystad

Köp biljetter

Om eventet

Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester ihop med Wilmer X!

Två klassiska svenska rockband på samma scen. Konstellationen besökte ÖJA 2018 och responsen och önskan på en repris har varit, och är enorm. 

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER. Sommarens konsert med Nationalteaterns Rockorkester på Liseberg blev en hejdundrande succé.Formidabel konsert, OCH, utsålt nästan två månader innan ! ! Unikt och mycket kul förstås, men också oerhört många som, på olika sätt, hör av sig att de missade konserten p.g.a. av utsålt, och att det därför inte gick att få tag på någon biljett, och minst lika många som hör av sig att de önskar se bandet igen.

WILMER X. Det har nu gått 17 år sedan senaste plattan ”13 våningar upp” släpptes. Det följdes av turnéer 2011-2018–2019. 23 september släpptes albumet ”Mer för dina pengar”. Under hösten har de varit ute på en exklusiv turné som varit helt slut- såld, det är på scenen som Wilmer X fortfarande är en av landets absolut bästa akter.

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 18:00

Konsertstart: kl 20:00

Konsertslut: kl 23:00

Parkering och kommunikationer: Öja FF idrottsförening ansvarar för parkering, följ skyltanvisning till parkering. Parkering ligger ca 100 m från Öja Krog. Kostnad för parkering tillkommer, betalas med Swish. Det är ok att stå kvar över natten.

Kollektivtrafik: Skånetrafiken

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via huvudentrén. Förhöjd plattform för rullstolsburna gäster finns att tillgå. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokas på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Mat & Dryck: All information om mat och dryck finns på www.ojakrog.se. Öja Krog har serveringstillstånd med fullständiga rättigheter på hela konsertområdet.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, tänk på att du inte kan göra det på själva spelplatsen. Om du har e-biljett, ha biljetten redo i mobilen för att underlätta inpassering. Biljetter kommer även att säljas i dörren innan konsertstart (om ej slutsålt).

Information inför ditt besök: Det är INTE tillåtet att ta med något av följande föremål in på konsertområdet: Paraplyer, stolar, systemkameror, parasoll, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, kaffekanna/termos, husdjur, mat eller dryck.

Åldersgräns: 13 år, Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer.

Öja Krog tar både kort och kontanter, ej Swish!