Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester Wilmer x turne

Datum

Onsdag 26 Juli 2023
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljetterna säljs via Nortic.se och app VIP Monkey.

Köp biljetter

Köp biljetter

Om eventet

Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester ihop med Wilmer X!

Två klassiska svenska rockband på samma scen. Konstellationen besökte Tylösand 2018 och responsen och önskan på en repris har varit, och är enorm.

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER. Sommarens konsert med Nationalteaterns Rockorkester på Liseberg blev en hejdundrande succé.Formidabel konsert, OCH, utsålt nästan två månader innan ! ! Unikt och mycket kul förstås, men också oerhört många som, på olika sätt, hör av sig att de missade konserten p.g.a. av utsålt, och att det därför inte gick att få tag på någon biljett, och minst lika många som hör av sig att de önskar se bandet igen.

WILMER X. Det har nu gått 17 år sedan senaste plattan ”13 våningar upp” släpptes. Det följdes av turnéer 2011-2018–2019. 23 september släpptes albumet ”Mer för dina pengar”. Under hösten har de varit ute på en exklusiv turné som varit helt slut- såld, det är på scenen som Wilmer X fortfarande är en av landets absolut bästa akter.

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 19:00.

Konsertstart: kl 21:00.

Konsertslut: kl 23:00.

Parkering och kommunikationer: Stadsbuss nr 3 och nr 19, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas försäljning av hamburgare, vegetariska hamburgare samt dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, tänk på att du inte kan göra det på själva spelplatsen.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkamera, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns: 18 år. Ok för 13-17 år i målsmans sällskap. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.