Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester Wilmer x turne

Datum

Lördag 19 Augusti
}

Start

19:30

Plats

Trädgårdsföreningen, Göteborg

Köp biljetter

Om eventet

Nationalteaterns Rockorkester + Wilmer X

Nationalteaterns Rockorkester ihop med Wilmer X!

Det är med stor glädje vi kan presentera: NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER på TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN I GÖTEBORG LÖR 19 AUG tillsammans med WILMER X. Två klassiska svenska rockband på samma scen!

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER. Sommarens konsert med Nationalteaterns Rockorkester på Liseberg blev en hejdundrande succé.Formidabel konsert, OCH, utsålt nästan två månader innan ! ! Unikt och mycket kul förstås, men också oerhört många som, på olika sätt, hör av sig att de missade konserten p.g.a. av utsålt, och att det därför inte gick att få tag på någon biljett, och minst lika många som hör av sig att de önskar se bandet igen.

WILMER X. Det har nu gått 17 år sedan senaste plattan ”13 våningar upp” släpptes. Det följdes av turnéer 2011-2018–2019. 23 september släpptes albumet ”Mer för dina pengar”. Under hösten har de varit ute på en exklusiv turné som varit helt slut- såld, det är på scenen som Wilmer X fortfarande är en av landets absolut bästa akter.

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 18:00

Konsertstart: kl 19:30

Konsertslut: kl 23:00

Parkering och kommunikationer: Parkering finns närmast på Heden, ca 10 minuters gångväg från Trädgårdsföreningen. Åker man kollektivtrafik ligger hållplatserna Heden, Valand och Kungsportsplatsen nära.

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via entrén Nya Allén och behöver ej stå i kö. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Insläpp: Insläpp kommer att ske via entréerna vid Nya Allén och via Trädgår’n för de som är +18 år. Fåtal biljetter säljs i entrén vid Nya Allén. Entrén från Slussgatan och Avenyn/Södra vägen kommer att vara stängd.

Mat & Dryck: Evenemangsområdet kommer att ha ett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ, vegetariska alternativ mm. Observera att det ej är tillåtet ta med alkohol in på konsertområdet. Trädgår’n är öppet (18 årsgräns) med ingång från parken och Nya Allén.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet, oavsett ålder! För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, du kan inte göra det på själva spelplatsen. Om du har e-biljett, tänk på att ha den tillgänglig i mobilen vid inpasseringen. Ett fåtal biljetter kommer att säljas i dörren innan konsertstart.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkameror, barnvagnar, glas- flaskor, termosar, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Ok med PET-flaska utan kork.

Åldersgräns: 13 år, 18 årsgräns inne på restaurangområdet.

Endast ståplatser.