NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Nationalteaterns Rockorkester turne

Datum

Torsdag 19 Oktober 2023
}

Start

19:30

Plats

Cirkus, Stockholm

Slutsålt

Om eventet

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Nationalteaterns Rockorkester drar ut på en exklusiv konserthusturné i höst!

Succéåret -22 bestod bl.a. i en utsåld konserthusturné, 39 000 pers framför Stora Scen på Sweden Rock, ett antal bejublade sommarspelningar med avslutning på ett helt utsålt Liseberg. Resultatet av detta har blivit ett oerhört tryck och efterfrågan på fler spelningar. Därför gör bandet ett fåtal spelningar i sommar med Wilmer X (22/7 Ystad, 26/7 Halmstad och 19/8 Göteborg) innan de i höst drar ut på en exklusiv konserthusturné. En av dem på Cirkus i Stockholm.

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER består av:

ULF DAGEBY – sång och gitarr, medlem från start, låtskrivare, kompositör (bl.a. musiken till åtta BECK-filmer & mycket annat).

HÅKAN NYBERG – medlem sen starten -78. Spelat med allt och alla, till exempel Hasse Andersson, B. Afzelius, Wiehe, Peps och Solstollarna.

HÅKAN SVENSSON – gitarr, bandmedlem sedan ca 25 år, spelat med många, bland annat L. Hoffsten och Stefan Andersson, driver Bongo Recordings studio.

ULF VINYL STENBERG – keyboards, har spelat heltid med många kända artister sedan tidigt 80-tal. Började spela med Nationalteatern -95. Få har sådan meritlista.

MATTIAS HELLBERG – sång, medlem i drygt 20 år, artist i eget namn, gitarrist i Håkan Hellström Band.

KALLE GUSTAFSSON JERNEHOLM – bas, även medlem i Soundtrack Of Our Lives, driver Sv. Grammofonstudion.

MATILDA SJÖSTRÖM – sång, medlem i Steget, Det Brinner och sjunger med Håkan Hellström.

ANDERS MÖLLER – gitarr och sång, turnérade med the Few från -81. Från -95 leadsinger & gitarrist i Black Ingvars.

Info & tider

Tider: Längd ca 2 h inkl. paus

Åldersgräns: 13 år

MAT & DRYCK 

Showmeny: Vik köp av showpaket serveras i Cirkus Restaurang fr. 2,5 h innan föreställning börjar. För aktuell showmeny – se www.cirkus.se

A la carte: Om du inte har en menybiljett äter du från a la carte menyn, bordsplatserna är begränsade men vi har fantastiskt trevliga platser i baren där det går utmärkt att äta, dricka och hänga länge! Cirkus a la carte finns på hemsidan och ändras efter säsong!

Cirkus Bar och Restaurang har alltid öppet i anslutning till föreställning. För mer information, öppettider samt bordsbokning besök www.cirkus.se eller ring 08-587 987 50.

HANDIKAPPANPASSNING: Vi har platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar, dessa är dock begränsade i antal. Det är viktigt att du uppger vid bokning att du vill boka en sådan. En ledsagare får följa med gratis på samma biljett. Bokning av rullstolsplats sker via Ticketmasters tillgänglighetslinje för bokning och support av rullstolsplatser på +46 (0) 776 70 77 77 eller via Cirkus Biljettkassa tickets@cirkus.se. Våra foajévärdar ordnar med ledsagning in i salongen vid ankomst till teatern. Rullstolsanpassade toaletter finns i anslutning till restaurangen samt i nedre foajé. Det finns ett ytterst begränsat antal parkeringsplatser för funktionshindrade på Djurgården. Cirkus har hörselförstärkning, mottagare för denna kvitteras ut i garderoben innan föreställning.

HITTA TILL CIRKUS: Det finns flera sätt att ta sig till Cirkus. Både färja, spårvagn och buss går smidigt. Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen. Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré. Reseplanerare och information finns på www.sl.se

Alla tillfällen med Nationalteaterns Rockorkester