Markoolio

onsdag 19 juli 2023 - Hotel Tylösand, Solgården

Markoolio

Artist

Datum

Onsdag 19 Juli 2023
}

Start

21:00

Plats

Hotel Tylösand, Solgården, Halmstad

Biljetterna säljs via Nortic.se och app VIP Monkey.

Köp biljetter

Köp biljetter

Om eventet

Markoolio

Markoolio tar fartfylld hitkavalkad och åttamannaband till Tylösand i sommar!

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae” m.fl.

December 2019 gjorde Markoolio ett bejublat framträdande på ett helt utsålt Globen. Mycket få svenska artister förunnat.

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla. Nu är han och mamma Irma tillbaka med succéprogrammet ”Marko & Irma” på TV4 som har blivit en tittarsuccé. Deras nya singel ”Eld och vatten” ligger på Sveriges topplistor.

Det blir en blir en fartfylld hitkavalkad med åttamanband. En Tylö-kväll att minnas i Halmstad på Tylösand onsdag den 19 Juli 2023.

Info & tider

Tider

Alla tider är cirkatider!

Entrén öppnar: kl 19:00.

Konsertstart: kl 21:00.

Parkering och kommunikationer: Stadsbuss nr 3, riktning Tylösand Karlstorp går från centrum ut till Tylösand. Hållplatsen du hoppar av på heter ”Tylösand”. Det finns parkering (mycket begränsat antal) nära konsertområdet. OBS! Ej hotellets parkering! Sedan finns det även parkeringsplatser ca 700m från hotellet (10 min promenad).

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in via hotellreceptionen. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Mat & Dryck: Det kommer att finnas försäljning av hamburgare, vegetariska hamburgare samt dryckesservering på konsertområdet. Man får inte ta med egen mat och dryck/alkohol in på området.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. För dig som inte hämtat ut din biljett ännu, tänk på att du inte kan göra det på själva spelplatsen. Inga biljetter säljs på plats.

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, systemkamera, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.

Konsertområdet är kontantfritt!

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman!. Alla behöver giltig biljett!

Efter konserten är ni välkomna in till nattklubben Leif ́s Lounge.

Alla tillfällen med Markoolio