Hux Flux – Sommarturné

Gyllene Tider - Hux Flux Sommarturne

Artist

Datum

Fredag 7 Juli 2023
}

Start

20:00

Plats

Brottet, Halmstad

Slutsålt

Om eventet

Hux Flux – Sommarturné

Gyllene Tider är tillbaka med stor sommarturné 2023!

Äntligen återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux” och kommer till Halmstad den 7 juli. 

Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

Alla känner vi till ”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA.

Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke ”Syd” Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

Info & tider

Tider

Insläpp: 18.00

Eventstart: 20.00

Åldersgräns: Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år) som kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år) Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte.

Rullstolsbiljetter: Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

Information inför ditt besök: På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Parkering och kommunikationer: Det stannar flera bussar i närheten av Brottet och det tar bara några minuter att gå från hållplatsen till entrén. Hållplatsen heter ”Brottet”, här stannar stadsbuss: nr 1, 3, 5 & 19. Det finns en parkering (väldigt begränsat antal) i anslutning till Brottet.

Mat & Dryck: Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet! Det kommer finnas ett särskilt område för barn under 13 år där familjer och barn får vistas under konserten där ljudnivån är anpassad.

Alla tillfällen med Gyllene Tider