Hov1 4-Ever Tour

Artist

Datum

Fredag 2 Augusti 2024
}

Start

18:00

Plats

Trädgårdsföreningen, Göteborg

Biljettleverantör: United Tickets

Slutsålt

Om eventet

Hov1 4-Ever Tour

Efter 4 utsålda kvällar på Trädgå’n sommaren 2023 är det nu dags för Hov1 att inta Trädgårdsföreningens stora scen den 2 augusti 2024!

Med över 1.5 miljard streams, 7 rockbjörnar, 6 P3 Guld och 16 singelettor på topplistan så är HOV1 ett av Sveriges absolut största band. Nu ska HOV1 ut på sommarturné som kommer till Göteborg och Trädgårdsföreningen den 2 augusti.

Konsertfilmen Hov1 4-Ever gick upp på biograferna i vintras och släpptes på streamingtjänsten Netflix 15:e mars. För alla fans som har sett filmen så kommer nu chansen att få se bandet live också – Hov1 4-Ever tour.

Sommarens turné är den största som Hov1 har gjort hittills vilket gör det speciellt både för bandet och fansen. Kvällen på Trärdgårdsföreningen i Göteborg kommer att bli en oförglömlig kväll med hits blandat med nytt material.

Hov1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson och slog igenom stort på den svenska musikscenen 2017 med det självbetitlade debutalbumet “Hov1”. Bandet släppte singeln ”30 under 30” i våras och ett album är planerat till sommaren.

Info & tider

ÅLDERSGRÄNS

13 år (du ska ha fyllt 13 år vid tiden för evenemanget) och gäller även i målsmans sällskap. Detta beror på Folkhälsomyndighetens allmänna råd om höga ljudnivåer.

PARKERING & KOMUNIKATIONER

Parkering finns närmast på Heden, ca 10 minuters gångväg från Trädgårdsföreningen. Åker man kollektivtrafik ligger hållplatserna Heden, Valand och Kungsportsplatsen nära.

RULLSTOLSBILJETTER

En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

HÅLLTIDER Det är uppdaterade tider. Det är dessa som gäller. Sprid ordet!

18:00 – Insläpp för Early entrance 19:00 – Publikinsläpp 21.00 – Hov1 på scen!

INPASSERING OCH SÄKERHET

Publikens säkerhet är vår högsta prioritet sedan länge. Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter. För närvarande råder väskförbud på konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut. Dessa restriktioner kan ändras, håll dig uppdaterad om vad som gäller inför konserten. För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A. Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer. Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, sittpallar, bord, gåstavar, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier. Husdjur lämnas hemma. Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning får du inte ta med in på området. Det finns ingen garderob eller effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för effekter som lämnats utanför entrén och de sparas ej efter konserten. Tack på förhand!

MAT OCH DRYCK

Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

FOTOGRAFERING

Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

BILJETTER/BILJETTKASSA

Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

SERVICEAVGIFT

Priset inkluderar SEK 55,00 i serviceavgift. Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS

Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget. För större sällskap, kontakta United Stage.

 

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Alla tillfällen med Hov1