En standupshow

Johan Glans En Standupshow sommarturne 2023

Artist

Datum

Lördag 22 Juli 2023
}

Start

21:00

Plats

Borgholms Slottsruin, Borgholm

Slutsålt

Om eventet

En standupshow

Johan Glans på stor sommarturné 2023!

I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen – för första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener.

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

— Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna, säger Johan Glans.

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder – turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero i Helsingborg.

Info & tider

Tider: Längd: ca 90 min, ingen paus.

Insläpp: 1 h innan showstart.

Åldersgräns: 7 år, Föreställningen rekommenderas från 12 år. Inga barnvagnar är tillåtna.

Handikapplatser: Köps via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-70 77 77. En ledsagare går med gratis på samma biljett. Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad hcp-plats.

Tillgänglighet: Personer med funktions-nedsättning går in via huvudentrén och behöver ej stå i kö. Tänk på att komma i god tid! På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser (begränsat antal och bokats på separat hcp-biljett). En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Parkering och kommunikationer: Väg 136 mot Borgholm, ca 4 mil norr om Ölandsbron. Slottet syns på vänster sida från vägen när du närmar dig Borgholm. Parkering finns. Det finns promenadstigar till slottet från Borgholms centrum.

Mat & Dryck: Du får ej ta med mat eller dryck/alkohol in. Det kommer att finnas försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) på konsertområdet (även vegetariskt alternativ).

Information inför ditt besök: Paraplyer, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, metallbestick, termos eller husdjur får ej tas in på området. Vi tillåter egna enkla stolar på avgränsat område.

Alla tillfällen med Johan Glans