Danny Saucedo – Unplugged – Extra

Artist

Datum

Onsdag 11 December 2024
}

Start

19:30

Plats

Rival, Stockholm

Biljettleverantör: Nortic

Köp biljetter

Om eventet

Danny Saucedo – Unplugged – Extra

DANNY SAUCEDO ÅKER PÅ STOR AKUSTISK TURNÉ HÖSTEN 2024 – UNPLUGGED

Danny Saucedo behöver knappast någon närmre presentation. Med mängder av hitlåtar och slutsålda arenaturnéer är han en av landets största artister. I höst får du nu den unika chansen att komma honom riktigt nära. Se Danny i höst i en mer intim miljö och ta chansen att se honom och hans låtskatt som om det vore i vardagsrummet.

Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren, säger Danny i kommentar.

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommande inslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11 guldcertifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

I höst åker Danny Saucedo på en lång och rikstäckande turné och den 11 december kommer han tillbaka Stockholm. Konceptet är nedskalat, akustiskt, intimt och samtidigt introducerar Danny publiken till ny musik som släpps under våren.

Tider:
Alla tider är cirkatider!
Konsertstart: kl 19:30
Längd: ca 90 minuter, ej paus.

Åldersgräns: 13 år. Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via arenan eller nojet.se.

Alla tillfällen med Danny Saucedo