Hooja

lördag 29 juni 2024 - Södra Hamnplan

Hooja

Artist

Datum

Lördag 29 Juni 2024
}

Start

18:00

Plats

Södra Hamnplan, Luleå

Köp biljetter

Om eventet

Hooja

Allt sedan de slog igenom 2021 med ”Donkey kong” har de gått från klarhet till klarhet. Med 230 miljoner streams och totalt 14 låtar på spotifys topp 50 i bagaget fortsätter triumftåget för Hooja!

Denna kväll får de även support av det finska youtube fenomenet Steve’n Seagulls. Deras version av Thunderstruck har i dagsläget visats över 166 miljoner gånger! Denna kväll kommer med andra ord bli fylld av party, hits och glada miner!

Ingen åldersgräns (18 år i serveringsområdet).

Info & tider

Parkering & Kommunikationer: Det finns ingen parkering i direkt anslutning till evenemanget. Men allt äger rum centralt och det går utmärkt att åka med lokaltrafik eller parkera bilen på någon av stadens parkeringar eller i parkeringshus.

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in genom samma entré som övrig publik. Det kommer att finnas ett område för rullstolsplatserna. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Dina biljetter finns sparade på nortic.se, logga in med den mailadress du använt vid köpet. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns, barn under 13 år går i sällskap med målsman (18 år inne i serveringsområdet). Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

Konsertområdet & Restaurang är kontantfritt!

Alla tillfällen med Hooja