Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

EXTRA KONSERT INSATT OCH FLER BILJETTER SLÄPPTA TILL DANNY SAUCEDOS UNPLUGGED-TURNÉ!

Extrakonsert & fler biljetter släppta till Danny Saucedos Unplugged-turné!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

I höst åker Danny Saucedo på eftertraktad Unplugged-turné. På grund av det enorma intresset och efterfrågan kommer Danny Saucedo att göra ytterligare en spelning på Draken i Göteborg. Dessutom släpps fler biljetter till konserten i Östersund, där trycket på biljetter varit högt.

Den nya konserten på Draken i Göteborg kommer att erbjuda ännu fler fans möjligheten att uppleva Danny Saucedos magiska scenframträdande i en nära och personlig miljö.

För konserten i Östersund, som äger rum den 17 oktober 2024, har vi också glädjen att kunna meddela att fler biljetter nu finns tillgängliga. Detta är ett direkt svar på det stora trycket från fansen, som har gjort det tydligt att intresset för Danny Saucedos unplugged-turné är stort.

-Vi är överväldigade av den positiva av responsen! Att redan nu kunna erbjuda ytterligare ett datum i Göteborg och fler biljetter i Östersund är ett fantastiskt sätt att ge fler fans möjlighet att njuta av Dannys unika framträdanden. Säger Markus Westberg på Nöjet konsert.

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommande inslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11 guldcertifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

TURNÉSCHEMA
3/10 Borås, Åhaga
12/10 Karlstad, Karlstad CCC
17/10 Östersund, Folkets Hus – Fler biljetter släppta!
18/10 Sundsvall, Tonhallen
24/10 Umeå, Väven
25/10 Luleå, Kulturens Hus
26/10 Skellefteå, Sara Kulturhus
31/10 Stockholm, Rival
27/11 Göteborg, Draken Live
1/12 Göteborg, Draken Live – EXTRA KONSERT INSATT!

Biljetter ute nu!

Turnéplan
Aktuella events