Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

NÖJET KONSERT UTÖKAR DANNY SAUCEDOS UNPLUGGED-TURNÉ

Det blir ytterligare en konsert med Danny Saucedos unplugged-turné på Rival i Stockholm!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Nöjet Konsert är stolta över att kunna meddela att Danny Saucedos framgångsrika unplugged-turné utökas med ännu ett exklusivt datum. På grund av den stora efterfrågan och det massiva publiktrycket kommer Danny att göra ytterligare en konsert på Rival i Stockholm, det nya datumet blir den 11 december och biljetterna släpps idag, den 18 juni kl. 09:00.

“Efterfrågan på biljetter har varit överväldigande, och vi är glada att kunna lägga till ett extra datum i Stockholm så att fler fans får chansen att uppleva denna intima kväll med Danny Saucedo” säger Markus Westberg, VD för Nöjet Konsert.

Danny Saucedo behöver knappast någon närmre presentation. Med mängder av hitlåtar och slutsålda arenaturnéer är han en av landets största artister. I höst får du nu den unika chansen att komma honom riktigt nära. Se Danny i höst i en mer intim miljö och ta chansen att uppleva honom och hans låtskatt som om det vore i vardagsrummet.

TURNÉSCHEMA
3/10 Borås, Åhaga
12/10 Karlstad, Karlstad CCC
17/10 Östersund, Folkets Hus
18/10 Sundsvall, Tonhallen
24/10 Umeå, Väven
25/10 Luleå, Kulturens Hus
26/10 Skellefteå, Sara Kulturhus
31/10 Stockholm, Rival
27/11 Göteborg, Draken Live
1/12 Göteborg, Draken Live – EXTRA
11/12 Stockholm, Rival – EXTRA KONSERT INSATT!

Biljetter via nojet.se

Nöjet Konsert är en ledande arrangör av konserter och evenemang i Sverige, dedikerad till att erbjuda oförglömliga musikupplevelser. Vi samarbetar med några av de största artisterna och erbjuder en varierad och spännande repertoar av evenemang över hela landet.

TurnéplanAktuella events