Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

JULTURNÉ MED UNO SVENNINGSSON

UNO SVENNINGSSON BJUDER IN TILL JUBILEUMSJUL MED KONSERTER I NORRLAND

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Uno Svenningssons jubileumsturné fortsätter med en stämningsfull avslutning i form av en jubileumsjul. Efter den hyllade vår- och sommarturnén tar Uno åter ton för att ge publiken en blandning av sina egna jullåtar och klassiska Uno-hits.

Med 40 år som artist i bagaget är Uno en etablerad och älskad artist i Sverige. Under året har han varit ute på en hyllad jubileumsturné och nu står det klart att firandet fortsätter i jul.

Turnén släpps löpande men redan nu kan det avslöjas att Uno kommer besöka Östersund, Umeå, Skellefteå och Luleå. Detta blir Uno Svenningssons första egna solostopp i Norrland sedan 2018 då han gästade städerna Luleå, Umeå och Sundsvall med ”Så mycket bättre”-turnén. Nu återvänder han med en speciellt anpassad jubileumsjulturné för att bjuda på en blandning av jullåtar från hans repertoar och klassiska Uno-hits, ackompanjerad av sitt band.

Välkomna till magiska kvällar fyllda med vackra melodier, hits och julglädje. Detta blir ett tillfälle att fira både Uno Svenningssons imponerande karriär och julsäsongen tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister.

Nuvarande turnéplan:
18 dec – Östersund, Storsjöteatern
9 dec – Skellefteå, Sara Kulturhus
20 dec – Umeå, Väven
21 dec – Luleå, Kulturens Hus

Biljetter släppta nu!

Turnéplan

Aktuella events