Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Theoz till Trädgår´n i Göteborg

Efter flera utsålda konserter och högt tryck på biljetterna släpper vi nu ännu en konsert med Theoz i Göteborg den 20 augusti. Theoz är supertaggad på att återigen möta publiken i Göteborg. Med sig har han bland annat hiten “Som du vill” som gick hela vägen till finalen i Melodifestivalen 2022 och årets bidrag “Mer av dig” som slutade på en femte plats!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Melodifestivalaktuella Theoz till Trädgår´n i Göteborg!

Efter utsålda spelningar i bland annat Mölnlycke och Huskvarna är vi så glada över att nu kunna presentera Theoz på Trädgår´ns Utescen i Göteborg den 20 augusti!

Theoz tävlade i Melodifestivalen i år med “Mer av dig” och slutade på en femte plats i finalen. På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på Iconfest.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Turnéplan

Aktuella events