Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Theoz återvänder till Trädgår’n i Göteborg!

Theoz återvänder till Trädgår'n i Göteborg efter flertalet utsålda konserter runtom i Sverige!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Med 2 utsålda konserter på Trädgår’n i Göteborg, 3 stycken på Annexet i Stockholm och hela 7 stycken(!) på Parksnäckan i Uppsala är efterfrågan på fler konserter med Theoz enorm. Självklart lyssnar vi och nu kan vi meddela att Theoz kommer tillbaka till Trädgår´n i Göteborg den 12 november!

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.

Theoz har släppt ett flertal singlar och EP:s som har lyssnats på över tiotals miljoner gånger. Första EP:n “Min Theori” kom efterlängtat 2019, och följdes upp med ”Paradis” år 2022 och sommaren 2023 ” Någon annan”.

Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné och i år har Theoz varit ute på en egen turné bland festivaler, stadsfestivaler och parker. Nu läggs den 12 november till i turnén då Theoz kommer tillbaka till Trädgår’n i Göteborg!

Biljetterna släpps fredagen 25/8 kl 13.00 på nojet.se

Officiell biljettleverantör: Nortic

 

Arrangör: Nöjet Konsert & United Stage

Kontakt

Arrangör: info@nojet.com

Arena: info@tradgarn.se

Marknad/Press: info@nojet.com

Turnéplan

Aktuella events