Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Popfenomenet Orup gör intim spelning i Visby!

Nu står det klart att ORUP efter sin fantastiska succé på Rival i Stockholm, gör ett fåtal intima spelningar i sommar. En av dom blir i Visby på S:t Nicolai ruins magiska scen den 10 juli, en spelplats som rosats för sin stämningsfulla och unika miljö.

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

– Med denna fantastiska spelplats i kombination med Orups intima spelning kommer vi att få uppleva en helt unik kväll tillsammans. Säger Björn Nohlgren, Nöjet Konsert.

Popfenomenet Orup kastar sig in i det okända genom att stå helt ensam på scen. Så räkna med en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, piano och låtskatt, samt en och annan anekdot.

Nöjet Konsert har en gedigen historia av konsertarrangemang på Gotland och efter några års uppehåll där andra orter stått i fokus är de nu tillbaka på ön.

– Vi är väldigt glada över att vara tillbaka på ön Gotland som ligger oss varmt om hjärtat. Jag kommer själv härifrån och det var här min resa som arrangör en gång började. Säger Björn Nohlgren, Nöjet Konsert.

Biljetterna är nu släppta via nojet.se

Börja kvällen med en middag på Frimis krog, som matgäst har du egen Entré till konserten. www.frimisvisby.se tel 0498-210360.
För att boka hotellpaket kontakta Clarion Hotel Wisby på cl.wisby@strawberry.se

Turnéplan

Aktuella events