Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Darin klar för stor sommarkonsert i Umeå 16 augusti!

2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Nu fortsätter segertåget in i 2024, från arenaturné till sommarscenen!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Nu fortsätter segertåget in i 2024, från arenaturné till sommarscenen!

Med senaste albumet En annan jag i bagaget tillsammans med hans svängiga upptempolåtar blir konserterna fulländade euforifester. Vem vet, kanske kryddas konserten med en och annan tolkning ifrån Så mycket bättre-hitsen också? En sak är iallafall säkert, när Darin äntrar scenen i sommar blir det en konsert du inte vill missa!

Vi är otroligt glada över att få upp Darin till Umeå i sommar. Säger Markus Westberg, Nöjet Konsert, tidigare Stella Event.

Tidigare konsertarrangören Stella Event har blivit uppköpta och bedriver numera verksamheten under namnet Nöjet Konsert.

Det är samma verksamhet som Stella Event bedrivit senaste åren men nu kan vi erbjuda högkvalitativa konserter i hela landet under gemensam flagg, Nöjet Konsert. Vi arrangerar bland annat Darin i Göteborg och Halmstad och nu också i Umeå, säger Markus Westberg.

Nöjet Konsert har funnits i över 30 år och med kontor i Göteborg, Halmstad och numera även Umeå blir vi en av landets största oberoende konsertarrangörer. I sommar arrangerar Nöjet massor av konserter runtom i landet med Benjamin Ingrosso, Tomas Ledin, lars Winnerbäck, Molly Sandén, Darin, Hooja, Bolaget, Tommy Körberg med flera.

Läs mer om sammanslagningen här.

Biljetterna till Darins konsert i Umeå släpps onsdag 7 februari kl 10:00.

Turnéplan

Aktuella events