Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

JOHNOSSI KOMMER TILL UMEÅ I HÖST

Johnossi återvänder till Umeå den 8 november!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Efter de senaste årens succéer är det nu dags för Johnossi att återvända till Umeå med ny musik. Vid förra besöket var lokalen fylld till brädden och nu, med ny musik i bagaget producerad av Umeåsonen Måns Lundberg, tänker bandet
skruva upp energin till max!

24 maj släpptes nya låten ”San Antonio” och i september väntar ett nytt album. Samtidigt avslöjar bandet att det blir långa turnéer genom Sverige, Skandinavien och Europa under hösten och vintern 2024-2025 och den 8 november landar dom på Vävens scen i Umeå.

– Varje gatuhörn i varje stad bär på en egen historia. En nära vän till oss upplevde något mycket dramatiskt i en amerikansk storstad. Det var denna berättelse, blandat med egna erfarenheter och en nypa fantasi som gav liv åt dramat i låten, beskriver Johnossi.

Johnossi är sedan ett 15-tal år tillbaka ett av Sveriges allra största och mest älskade rockband. Efter diverse TV-succéer och framgångsrikt turnerande de senaste åren kommer nu ny musik.

– Det är en riktigt bra känsla som börjar krypa sig på i studion nu när vi håller på att avsluta albuminspelningarna; att samtidigt få längta efter att spela låtarna live i höst.
Vi är minst sagt peppade!

BILJETTERNA SLÄPPS 27 MAJ KL 10:00

Turnéplan


Aktuella events