Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Företagsnyheter

Nöjet Konsert förvärvar Stella Event och blir rikstäckande

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Nöjet Konsert, en av landets största oberoende konsertarrangörer, förvärvar Stella Event, en av Norrlands största oberoende aktörer i branschen, för att förstärkas geografiskt och affärsmässigt. Tillsammans blir de nu en stark rikstäckande arrangör av konserter, turnéer och evenemang.

– Vi har varit verksamma i 40 år och sammanslagningen förstärker oss då vi kan fortsätta förvalta Nöjets verksamhet med gedigen erfarenhet och kompetens samtidigt som vi växer och blir en slagkraftigare aktör i en alltmer konkurrensutsatt marknad, med stor kapacitet att leverera en kund- och publikupplevelse av högsta klass, säger Birger Hult, ordförande och tidigare vd Nöjet Konsert.

Nöjet Konsert som drivs av Birger Hult, Björn Nohlgren och Patrik Svensson med kontor i Halmstad och Göteborg, förstärks vid årsskiftet 2024 med nybliven vd Markus Westberg med kontor i Umeå. Anställda hos Stella Event följer med till Nöjet Konsert.

– Med detta förvärv förstärks Nöjets positionering i Norrland och från och med januari får vi även en ny vd genom Markus Westberg samt fler kompetenta medarbetare, vilket stärker vår position på marknaden samtidigt som vi utvecklas och utökar vårt lokala nätverk med fler samarbeten som följd. Vi fortsätter även vårt mångåriga samarbete med Niclas Eliasson, DOT-Music, gällande bland annat preproduction, säger Birger Hult.

– Jag har sedan starten av Stella Event haft som målbild att en dag gå samman med Nöjet Konsert för att bli rikstäckande och en av de största arrangörerna i landet. Nu är vi äntligen i mål och tajmingen känns helt perfekt. Jag ser fram emot att skräddarsy våra tjänster ytterligare samt öka vår försäljning och tillväxt, säger Markus Westberg, nytillträdd vd Nöjet Konsert.

För mer information, kontakta gärna:
Birger Hult, ordförande Nöjet Konsert
E-mail: birger@nojet.com
Telefon: 070-518 00 49

Markus Westberg, vd Nöjet Konsert
E-mail: markus@nojet.com
Telefon: 070-205 05 31

Om Nöjet Konsert AB
Nöjet Konsert är en av Sveriges största oberoende konsertarrangörer med många års erfarenhet. Sedan bolaget grundades år 1995 har helhetslösningar erbjudits med målsättningen att alltid skapa en publikupplevelse av högsta klass – såväl gällande artister som arrangemang. Genom samarbetspartners erbjuds även unika paketlösningar på utvalda platser, exempelvis på Hotel Tylösand och Stenungsbaden, som innefattar såväl konsert och show som mat, logi, spa och nattklubb. I samarbete med konserthus runtom i Sverige arrangeras även konserter sedan många år. Nöjet Konsert är även en väletablerad aktör på flera av Sveriges mest frekventerade konsertplatser sommartid exempelvis Trädgårdsföreningen i Göteborg, Sofiero i Helsingborg och Slottsruinen på Borgholm med flera.

Om Stella Event
Stella Event grundades 2015 av Markus Westberg med målsättningen att bli Norrlands största oberoende konsertarrangör. Företaget, med huvudkontor i Umeå, har vuxit för varje år som går och är nu en av dom största i regionen med hundratals arrangerade konserter runt om i Norrland, såväl inomhus som utomhus.

Turnéplan

Aktuella events