Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

Europe återvänder till Sverige i sommar!

9 juli intar EUROPE Borgholms Slottsruin på Öland med NESTOR som support!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Efter tre slutsålda kvällar på Cirkus förra året är Europe äntligen tillbaka med efterlängtade spelningar i Sverige. Den 9 juli intar de för första gången Borgholms slottsruin på Öland. Som en extra krydda kommer NESTOR att agera support vid spelningen. Detta är en upplevelse du absolut inte vill missa!

Biljettsläpp torsdag 7 mars klockan 10:00 via Nojet.se! 

Europe, bestående av sångaren Joey Tempest, gitarristen John Norum, basisten John Levén, trummisen Ian Haugland och keyboardisten Mic Michaeli, har inte bara hållit fast vid sitt signatursound utan även utvecklats genom åren. Från deras debutalbum “Europe” till senaste släppet “Walk the Earth”, har bandet konsekvent levererat rockmusik av högsta klass.

Med en imponerande lista av hits, inklusive “Carrie,” “Rock the Night,” och “The Final Countdown,” har Europe ständigt förnyat sitt grepp om musikscenen. Det är inte bara 80-talets nostalgi; bandets senare verk som ”Hold your head up” har visat deras förmåga att förnya och överraska lyssnare genom åren.

Europe har sålt miljontals med album och legendariska låten “The Final Countdown” nådde en förstaplacering i 25 länder 1986. Bandet tog emot ett pris från YouTube förra året för det första svenska bandet någonsin att få en miljard(!) visningar på en låt.

NESTOR omfamnar influenser från 80-talet med en ironisk twist och mycket hjärta. Bandet Nestor bildades 1989 (då var killarna 14–16 år gamla) där de släppte några album, men splittrades 1995. Nestor härstammar från en tid då rockmusik var häftig och musiken var fantastisk. Men idag är kombinationen av fantastisk musik och humor vad Nestor handlar om. Nestors uppdrag är att återställa rockens ära och skydda arvet samt omgestalta rockens ikonografi.

Turnéplan

Aktuella events