Nojet skugga

Aktuellt hos Nöjet

En av Sveriges största artister till Hotel Tylösand och Stenungsbaden!

Räkna med en fartfylld show och makalös energi när Carola äntrar scenen i sommar!

Nationalteaterns Rockorkester Turné 2018

Förra året firade hon 40 år sedan det stora genomslaget för hela svenska folket, hon gjorde en storartad turné med ”4 faces” och sålde slut Avicii arena på mindre är 48 timmar. Vi kan nu med stolthet presentera ”the one and only” Carola på Solgårdens fantastiska scen den 3 juli och underbara Stenungsbaden den 13 juli. Räkna med en fartfylld show och makalös energi när denna pop- & schlagergudinna äntrar scenen med sitt fenomenala band och kraftfulla röst i sommar!

Biljetterna till Carola i Halmstad på Hotel Tylösand den 3 juli och Stenungsund, Stenungsbaden 13 juli släpps tisdag den 20 februari kl 10:00 på nojet.se

 

Carola
1983 fick hon ett monumentalt genombrott med ”Främling” när vann hon med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell och har en självklar plats i rampljuset, känd för sin fantastiska röst, karismatiska scenframträdanden och en bred repertoar som sträcker sig från pop till gospel.

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Hon har representerat Sverige i Eurovision Song Contest vid totalt tre tillfällen, bland annat 1991 då hon vann hela tävlingen med ”Fångad av en stormvind”. Hennes musik har berört hjärtan över hela nationen med hits som ”Evighet” samt ”Mitt i ett äventyr” och har även hittat en ny publik de senaste åren när hon samarbetat med både Benjamin Ingrosso och Zara Larsson. Carola fortsätter att trollbinda sin publik med sin kraftfulla röst både genom nya musiksläpp 2024 och flera unika konserter.

Turnéplan

Aktuella events