The Ark

THE ARK – Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné 2020

Nu till sommaren är väntan över, äntligen ska vi få se The Ark återuppstå ! Trycket är enormt och för att möta efterfrågan växer turnén ytterligare.

Aftonbladet – ”De är hitlåt efter hitlåt” ++++

Ingen kan ha undgått att The Ark skall ut på en sommarturné 2022. Med flertalet utsålda gig och gång efter annan adderade speldatum är det bara att konstatera att behovet av att få mött, sjunga sig hes och dansa sig svettig är stort.

Bandet, som just nu befinner sig i replokalen, hälsar:

”Vi är enormt glada över att så många vill se oss i sommar och att vi nu kan lägga till ytterligare datum i Borgholm och Fårö. Vi ser fram emot oförglömliga kvällar! Ses i sommar, The Ark”

Nu är alltså Sveriges främsta glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad.

Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till
att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och
se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spel- ställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det.

Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Brea- king Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera år i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under The Ark Reunion Tour 2022.

 

DANSKA DUON PRISMA KLARA SOM SUPPORT PÅ THE ARKS STORA REUNIONTURNÉ I SOMMAR

Det är många som önskat att de ska samla ihop trupperna på nytt, och i sommar är det äntligen dags. The Arks reunion-turné som sträcker sig över hela landet är utsåld på flera håll och under hösten har ytterligare datum adderats. Nu meddelar The Ark att de tar med sig danska duon PRISMA på turnén.  

PRISMA kan vara ett av de mest intressanta namnen i musikvärlden just nu. När The Ark fick nys om de danska systrarnas musik knockades de totalt och det var en självklarhet att de skulle följa med som supportakt på den storslagna turnén.

”Vi älskar PRISMA! De är helt unika och kommer säkerligen ta över världen inom kort. Att de vill hänga på oss i sommar är inget annat än en stor ära. De är helt och hållet self-made och vi tror att vår publik kommer älska dem lika mycket som vi gör” THE ARK

“Vi er helt vildt glade for at være blevet inviteret af The Ark til at være med på denne tour. Vores PRISMA-rejse er først lige begyndt, så vi føler os helt vildt heldige at få lov til at spille overalt i Sverige allerede. Vi vil tage nogle nye sange med, og håber at møde nogle nye venner i svenskerne!” PRISMA