Nojet skugga

Nestor

Aktuellt med Nestor

Inga kommande evenemang
Publiken kan förvänta sig en 80-talschock när Nestor tar med…

Publiken kan förvänta sig en 80-talschock när Nestor tar med sitt Grammisnominerade debutalbum upp på scen. Bandet har hyllats unisont för deras spelning på Sweden Rock Festival och kommer minst sagt att bjuda på en retroaktiv rockshow du inte vill missa!

Nestor återuppstod under pandemin och klev rakt in som förband för Kiss på deras avskedsturné på Tele2 Arena. Bandet, som fanns under en kortade period redan för 30 år sedan, släppte dock sitt första album hösten 2021. Debuten ”Kids In A Ghost Town” hyllades av såväl kritiker som fans och blev Grammisnominerat i kategorin ”Årets hårdrock/metal”.

Nestor, som tidigare producerat och skött allt på egen hand, signade nyligen med rocklabeln Napalm Records som i slutet av september gav ut en deluxeverison av ”Kids In A Ghost Town”. Det melodiösa 80-talssoundet hämtar inspiration från deras egna tonårsidoler – Kiss, Bon Jovi, Def Leppard, Europe, egentligen allt mellan guldåren 1986 och 1989. Förra året tog de ny musik ut på en stor turné och i sommar får vi en tredje upplaga av bandets egna festival “Nestorfest”, på hemmaplan i Falköping.