Juli

8/7
Veronica Maggio
Mares

Göteborg, TrädgårdsföreningenLäs mer
Köp biljett
Datum:2022-07-08
Plats:Göteborg, Trädgårdsföreningen
Insläpp:18:00
Konsertstart:
Förköpsställe:Ticketmaster

Veronica Maggio aktuell med ny musik!

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album –samtliga platina och över 1 miljard streams. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och livedrottning. Nu släpper hon ett nytt album och åker ut på en efterlängtad turné!

Under 2019 släpptes albumet ”Fiender är tråkigt” som direkt blev en succé bland både fans och kritiker, med singlarna ”Tillfälligheter” och ”Kurt Cobain”mfl. När Veronica skulle uppträda med albumet tog hon över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare hade gjorts. Under tre magiska kvällar kom det hela 51000 personer vilket blev nytt publikrekord för Grönan (Louis Armstrongs spelning 1962 hade det gamla rekordet på 35000 besökare).

Nu är Veronica åter aktuell med ny musik. Imorgon släpper hon singeln “På en buss” och den 29 oktober släpps första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” som självfallet innehåller en av sommarens stora låtar ”Se Mig”:

-Jag har gått på eller av en turnébuss så många gånger och varit osäker på om jag längtat bort eller hem. Jag har stått i ett festivalrus med glitter och tårgas i luften och gråtit utan att vara säker på varför. Min nya singel “På en buss” handlar om när man för en gångs skull ser saker klart, säger Veronica.

Ses i sommar med grymma Mares som Support act i Borgholm och Göteborg.

Lite saker att tänka på:

 • Insläpp kl: 18.00
 • Konsertstart 19.30 Mares
 • Ej medtag av egen mat och dryck/alkohol.
 • Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
 • Paraplyer, stolar, systemkameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick samt husdjur får ej tas in på området. (Ok med filt)
 • Inga stolar (alla typer) är tillåtet att tag med pga säkerhetsskäl!
 • Åldersgräns 13 år.
 • Nytt för i år är att även Rest. Trädgår’n kommer köra servering med både mat och dryck på deras uteservering. Endast drop in i mån av plats!
 • Entré via Trädgår’n för de som är +18 år.

28/7
Veronica Maggio
Mares

Borgholm, SlottsruinLäs mer
Köp biljett
Datum:2022-07-28
Plats:Borgholm, Slottsruin
Insläpp:18:00
Konsertstart:19:30
Förköpsställe:Ticketmaster

Veronica Maggio + Mares flyttas fram till sommar 2022!

Biljetter: www.ticketmaster.se

Lite saker att tänka på:

 • Insläpp kl: 18.00.
 • Ej medtag av egen mat och dryck.
 • Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
 • Paraplyer, stolar, inspelningsutrustning, kamera, flaskor, burkar, vassa föremål, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. (Ok med filt)
 • Åldersgräns: 13 år
 • Support tillkommer

Aktuellt

MARES ÄR TILLBAKA MED NY MUSIK, VÅRTURNÉ OCH ETT KOMMANDE ALBUM!

Det är en stor dag för alla Mares-fans! Idag släpper Uppsalabandet inte bara ny musik, de avslöjar även att det kommer ett helt album och en tillhörande turné under våren. The Boys Are Back In Town Tour sträcker sig över sex datum under april månad och är de första konserterna bandet gör sedan Sunnanvind dominerade topplistorna under 2019.

 Biljetter släpps på tisdag den 16 november kl 10.00 via LiveNation.se.

 Få har undgått 2019 års mest spelade låt på P3. ”Sunnanvind”, titelspåret på Mares listtoppande debutalbum, gav gruppen en Grammisnominering för Årets Låt, en nominering till P3 Guld i samma kategori där de även nominerades till Årets Pop. Samma år gjorde Mares sin största spelning hittills då de mötte tiotusentals fans på Lollapaloozas största scen. När karriären stod på sin spets valde i stället Mares att ta ett steg tillbaka och sedan dess har det varit tyst.

Tills nu. Idag släpps ”Misstag i Moskva” som är den första singeln från vårens kommande album. Ett album som flankeras av sex turnédatum med start i Malmö den 1 april och final i Kalmar den 23 april.

Biljetter till The Boys Are Back In Town Tour släpps klockan 10.00 på tisdag den 16 november via LiveNation.se.

 

Datum:

1/4 – KB, Malmö

2/4 – Sea U, Helsingborg

8/4 – Trädgår’n, Göteborg

9/4 – Vara Konserthus (Blackbox), Vara

22/4 – Värmekyrkan, Norrköping

23/4 – Kalmarsalen, Kalmar