Nojet skugga

Måns Möller

Aktuellt med Måns Möller

Inga kommande evenemang
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer…

Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass.

Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för all sin TV-medverkan. Bl.a. sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet” och ”Alla för En”.

Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer.

Våren 2020 var Måns en av deltagarna i Den stora hälsoresan som sändes på Dplay och Måns medverkade även i Stjärnorna på slottet på SVT 2020 och gjorde braksuccé.

Måns har gjort flertalet standupturnéer både ensam och ihop med komikerkollegor. Senast var “Världens Historia – Den osminkade sanningen” tillsammans med Özz Nûjen. Sommaren 2022 var Måns ute med Diggilooturnén.